KATAΓΓΕΛΙΑ ΠΑΝ.ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι.

Μπορεί η Ανάσταση να έγινε, η Σταύρωσή μας όμως συνεχίζεται.

Φαίνεται ότι στον «Παράδεισο» που δημιούργησε ο κ. Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ αυτός είναι ο «Θεός» και οι εργαζόμενοι είναι το «φίδι», αφού εμμέσως πλην σαφώς, αποδίδει στους εργαζόμενους ευθύνες για την καθυστέρηση και τους ζητά μέσω του πανικόβλητου και εξοργιστικού πρωινού email της Γενικής Δ/τριας, να βάλουν την επεξεργασία των δελτίων της απογραφής πληθυσμού, ακόμα και πάνω από την υγεία τους.

Μετά από την αποτυχημένη οργάνωση και διεξαγωγή της απογραφής πληθυσμού, συνεχίζονται οι αποτυχημένες προσπάθειες ολοκλήρωσής της.

Φτάσαμε λοιπόν ένα μήνα πριν την Συνταγματική υποχρέωση της υπηρεσίας μας, να επιστρατεύουν ολόκληρη την υπηρεσία, τους Γενικούς Διευθυντές κ.λ.π, να μετρούν τους δακτυλισμούς τους, προσπαθώντας σε ένα μήνα να ολοκληρώσουν το υπόλοιπο 80% της Απογραφής.

Ο Πρόεδρος μας, ξεχνώντας τις Πασχαλινές ευχές , σήμερα επιστρατεύει για μια ακόμη φορά και το φιλότιμό και τη συνέπειά μας. Ας μην ξεχνούν όλοι αυτοί που χαρακτηρίζουν αργόσχολους και τεμπέληδες τους συναδέλφους μας για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκεια τους, ότι μπορεί ο γάιδαρος να είναι προστατευόμενο είδος , η γαϊδουριά όμως όχι.

Συνάδελφοι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η απογραφή πληθυσμού που επηρεάζει όλους τους κοινωνικούς και οικονομικούς δείκτες της χώρας μας και αποτελεί την μητέρα όλων των ερευνών της υπηρεσίας μας ,αποτελεί μνημείο αποτυχίας σε όλα τα στάδιά της (οργάνωση-διεξαγωγή και επεξεργασία) και κάποιοι έχουν ευθύνες γι’ αυτό.

Σήμερα ο Πανελλήνιος σύλλογος έχοντας εικόνα των εργασιών της απογραφής ζητάμε δημοσίως :

  1. Να υπάρξει μετάθεση της υποχρέωσής μας για την επίσημη ανακοίνωση τουνόμιμου πληθυσμού. Σε ένα μήνα δεν γίνεται η εργασία ενός χρόνου.

Παρ’ότι το Σύνταγμα προβλέπει συγκεκριμένη προθεσμία, ο Πρόεδρός μας έχει τον «τρόπο» μέσω των γνωστών κέντρων του εξωτερικού, να ζητήσει ένα νέο μνημόνιο που θα προβλέπει τη μεταβολή της ημερομηνίας αυτής !!!

  1. Ζητάμε να υπάρξει άμεση πληρωμή των έως τώρα δεδουλευμένων κατ’ αποκοπήν αμοιβών και σε καμία περίπτωση αυτές δεν πρέπει να συνδεθούν αναδρομικά με την προηγούμενη απόφαση της διοίκησης, που προέβλεπε περικοπή των αμοιβών όταν δεν επιτυγχάνεται η ημερήσια απόδοση.

  2. Κλείνοντας, επειδή διαπιστώνουμε στην υπηρεσία μας, μια πρωτοφανή προσπάθεια του προέδρου κ.Γεωργίου, για εκφοβισμό και τρομοκράτηση των συναδέλφων μας,

    καλούμε τους συναδέλφους, σ’αυτήν την δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας και ακόμη περισσότερο για την υπηρεσία μας, να μην υποκύπτουν σε εκβιασμούς και να μην ακολουθούν ατομικές και διχαστικές πρακτικές ευκαιριακού τύπου.

    Οι συνάδελφοι μας να βάζουν την σωματική και ψυχική τους υγεία πάνω από τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και το αλλαλούμ που δημιουργούν τα απαράδεκτα emailς, που απαιτούν να έχουμε αποδοτικότητα σε εξήμιση ώρες, όση θα είχαμε σε δύο ώρες.

    Σήμερα κιόλας να αποσυρθεί το email της ντροπής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s