Πειθαρχικός κώδικας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

 Όλοι βιώνουμε το αναπτυσσόμενο κλίμα τρομοκρατίας  που έχει δημιουργήσει στην ΕΛΣΤΑΤ ο κ. Γεωργίου ο οποίος μας περιπαίζει και κάνοντας  μαύρο χιούμορ υποστηρίζει ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του μεριμνά, μέσα στο πλαίσιο του νόμου, για το καλό των υπαλλήλων!!!

Ενός νόμου τον οποίο όχι μόνο έχει παρακάμψει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά από τον οποίον είναι  υπόδικος για Εθνικών διαστάσεων κακούργημα.

 

Μεριμνά για το καλό μας ενώ στην ΕΛΣΤΑΤ, την «πρωτεύουσα» της αξιοπιστίας και ανεξαρτησίας των δανειστών, υπάρχει μαύρη εργασία συναδέλφων, οι οποίοι εργάζονται υπερωριακά και σαββατοκύριακα χωρίς αμοιβή και αποφάσεις κατά παράβαση της εργατικής νομοθεσίας ,αλλά την ίδια στιγμή, περικόπτονται από το μισθό τους οι ολιγόλεπτες καθυστερήσεις, κατά  την προσέλευσή  τους, όταν αυτές υπάρχουν.

 Ο εισαγόμενος από το ΔΝΤ «πιλότος» της ΕΛΣΤΑΤ που κατά τους δανειστές έχει κάνει την υπηρεσία μας να πετάει ενώ όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες γνωρίζουν πολύ καλά ότι οδηγούμαστε σε συντριβή, έχει ακόμη την ανοχή της κυβέρνησης η οποία υποκριτικά σε λίγο θα αναζητά «το μαύρο κουτί» με τα αίτια της συντριβής  του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος.

Σ’ αυτό το κλίμα φόβου που με παγερή αδιαφορία έχει δημιουργήσει, πολλοί συνάδελφοι αναρωτιούνται για τις αρμοδιότητες του Προέδρου, σε πιθανή «τιμωρία τους».

 Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος έχει τη δυνατότητα :

Α. να παραπέμψει  στο Πειθαρχικό Συμβούλιο,

Β. να επιβάλλει πρόστιμο μέχρι τις αποδοχές ενός (1) μηνός

Γ. να κάνει έγγραφη επίπληξη η οποία εγγράφεται στον υπηρεσιακό φάκελο μας.

 Ο Πανελλήνιος Σύλλογος σας αποστέλλει τον Πειθαρχικό κώδικα όπως έχει τροποποιηθεί ώστε όλοι οι συνάδελφοι να είναι ενήμεροι.

 

ypografes ds

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

ΝΕΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s