ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – ΠΑΓΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ

logo-generali-300x276Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ομαδικό συμβόλαιο υγείας που διατηρούμε στην GENERALI ανανεώθηκε και ισχύει από 5 Απριλίου 2014 ως 4 Απριλίου 2015.

 

1.Όσοι από τους συναδέλφους θέλουν να συμμετέχουν στην ασφάλεια για την νέα περίοδο ή θέλουν να προσθέσουν προστατευόμενα μέλη τους, έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν και να εγγράψουν με τους ίδιους όρους που ισχύουν μέχρι σήμερα, αρκεί να συμπληρώσουν ένα απογραφικό δελτίο που θα παραλάβουν από το γραφείο του Πανελληνίου συλλόγου και θα το καταθέσουν μέχρι 16 Απριλίου 2014.

 

2.Οι συνάδελφοι που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμούν να διακόψουν την ασφάλισή των ιδίων ή προστατευόμενων μελών τους, πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση «διαγραφής από το ομαδικό συμβόλαιο» και να την καταθέσουν μέχρι 16 Απριλίου 2014.

 

Επειδή λοιπόν μέσα στον Απρίλιο πρέπει να οριστικοποιήσουμε το μητρώο της νέας ασφαλιστικής περιόδου και να γίνει η εκκαθάριση των οικονομικών εκκρεμοτήτων μας προς την εταιρεία, για άλλη μια φορά επισημαίνουμε την ανάγκη εξόφλησης όλων των οφειλών μέχρι τον Μάρτιο 2014.

 

Για να κυλήσει ομαλά η διαδικασία της πληρωμής των ασφαλίστρων στην νέα περίοδο, ο Πανελλήνιος σύλλογος άνοιξε λογαριασμό στην ALFABANK και ενεργοποίησε τον υπάρχοντα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

Σκοπός είναι να απλουστευτεί η διαδικασία πληρωμής των ασφαλίστρων, γι αυτό οι συνάδελφοι που διατηρούν τη μισθοδοσία τους σε μία από αυτές τις τράπεζες πρέπει να δώσουν «Πάγιες εντολές» διάρκειας 12 μηνών και ημερομηνία 27 κάθε μήνα προς τον λογαριασμό του Πανελληνίου συλλόγου.

 

Σας επισυνάπτουμε για να συμπληρώσετε τα δικά σας στοιχεία στα έγγραφα των τραπεζών, αφού έχουμε ήδη συμπληρώσει τα στοιχεία του λογαριασμού που έχει ο Πανελλήνιος σύλλογος σε αυτές τις δύο τράπεζες καθώς και την αιτιολογία κατάθεσης των χρημάτων.

 

Για την ALFABANK, τις εντολές που θα συμπληρώσετε θα τις καταθέσετε ανυπόγραφες στο γραφείο του συλλόγου και έπειτα θα επισκεφτείτε την τράπεζα για να υπογράψετε το έντυπο.

 

Για την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ θα συμπληρώσετε την εντολή και θα επισκεφτείτε την τράπεζα Καμινίων αυτοπροσώπως να υπογράψετε.

 

Αφού πάρετε το αντίγραφο της Πάγιας Εντολής από την τράπεζα θα δώσετε στο σύλλογο μια φωτοτυπία της εντολής αυτής.

 

Οι συνάδελφοι από την Περιφέρεια θα καταθέσουν τις πάγιες εντολές τους στα κατά τόπους υποκαταστήματα ALFABANKκαι ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και θα στείλετε στο σύλλογο την εντολή που θα παραλάβετε στο fax :2131352264.

 

Η πρώτη παρακράτηση για τα ασφάλιστρα που αντιστοιχούν στον καθένα θα πραγματοποιηθεί 27 Απριλίου 2014.


Συνημμένα

 

  1. Έγγραφο πάγιας Εντολής

   ALFABANK

2. Έγγραφο πάγιας Εντολής

     ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

 

Επειδή τα συνημμένα είναι αδύνατον να αναρτηθούν εδώ … απευθυνθείτε στο Σύλλογο ή ανοίξτε τα από το outlook !!!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s