Αιτήσεις παιδιών των υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ, που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση της ΟΣΥΟ, το έτος 2014

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΣΥΟ, ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 7 ΜΑΙΟΥ 2014.

 

Συνάδελφοι –σες

 

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου, έχοντας υπ’ όψη του ότι κατά την θερινή περίοδο του έτους 2014 θα φιλοξενηθούν τα παιδιά των υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών στην κατασκήνωση της Ο.Σ.Υ.Ο. , ζήτησε και έγινε αποδεκτό από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ο.Σ.Υ.Ο , η συμμετοχή στις κατασκηνωτικές περιόδους και των παιδιών των υπαλλήλων της ΕΛ.ΣΤΑΤ. όπως γινόταν κάθε χρόνο μέχρι σήμερα.

 

Η κατασκήνωση ως γνωστόν, βρίσκεται στο Σούνιο Αττικής και συγκεκριμένα (στο 71ο χιλ. της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου από παραλία και στο 67ο χιλ. από Μεσόγεια). Όπως κάθε χρόνο, θα φιλοξενηθούν τα παιδιά που θα κάνουν σχετική αίτηση και γεννήθηκαν από 1/1/2001 μέχρι 31/12/2007σε δύο περιόδους των 350 παιδιών η κάθε μία.

 

Α΄ Περίοδος 21/06/14 έως 10/07/14       (κωδ. Περιόδου1)
Β΄ Περίοδος 12/07/14 έως 31/7/14       (κωδ. Περιόδου2)

 

Κατασκηνωτική περίοδος γίνεται, εφόσον υποβληθούν τουλάχιστον 150 αιτήσεις παιδιών.     Εάν ο αριθμός των παιδιών, είναι μεγαλύτερος από τη χωρητικότητα της κατασκήνωσης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, θα γίνει δημόσια κλήρωση.

Οι γονείς που επιθυμούν να φιλοξενηθούν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση της Ο.Σ.Υ.Ο, ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ 2014.

 

   Μαζί με το έντυπο της αίτησης υποβάλλονται απαραιτήτως:

 1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού.
 2. Ατομικό μηναίο εκκαθαριστικό μισθοδοσίας του γονέα υπαλλήλου της ΕΛΣΤΑΤ .
 3. Βεβαίωση γιατρού ( ο γιατρός που παρακολουθεί το παιδί, συμπληρώνει τα πεδία της έντυπης αίτησης), ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια και ότι το παιδί δεν πάσχει από μεταδοτική ασθένεια ή από ψυχονευρωτικά – σωματικά – διανοητικά νοσήματα .
 • ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ.

 

 1. Η παραλαβή των παιδιών για την κατασκήνωση θα γίνει στο χώρο του ΖΑΠΠΕΙΟΥ είσοδος από Ηρώδου Αττικού, (πάροδος Ακακιών) για την Α΄ κατασκηνωτική περίοδο, την 21/6/2014 και την για την Β’ κατασκηνωτική περίοδο την 12/7/2014, με ώρα αναχώρησης των λεωφορείων, την 9.00 π.μ. Τις ημερομηνίες αυτές η παραλαβή των παιδιών γίνεται μόνο στο παραπάνω χώρο και όχι στην κατασκήνωση.

Στον ίδιο χώρο θα γίνει και η παράδοση των παιδιών κατά την τελευταία μέρα της λήξης κάθε κατασκηνωτικής περιόδου δηλαδή την 10/7/2014 για την Α΄ περίοδο και την 31/7/2014 για την Β΄ περίοδο, με ώρα παράδοσης , την 11.00 π.μ.

Για την καλύτερη οργάνωση της παραλαβής – παράδοσης των παιδιών,     παρακαλούμε να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις των υπευθύνων και να μην σταθμεύετε σε χώρους που εμποδίζουν την άφιξη – αναχώρηση των λεωφορείων.

 

 1. Την προτελευταία μέρα κάθε κατασκηνωτικής περιόδου την και ώρα 8.00 μ.μ. θα γίνει στον χώρο της κατασκήνωσης γιορτή λήξης, την οποία όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν.

Οι γονείς μπορούν να επισκέπτονται τα παιδιά τους μόνο την Κυριακή 29/6/2014 για την Α΄ Περίοδο και την Κυριακή 20/7/2014 για την Β΄ Περίοδο, από ώρα 10.00 έως 13.30. Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, λειτουργεί PARKING μέσα από την κεντρική είσοδο της κατασκήνωσης. Τις υπόλοιπες ημέρες και ώρες, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν στην κατασκήνωση.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση διάστασης των γονέων, το παιδί για να παραδοθεί σε άλλο άτομο, απαιτείται η έγγραφη συγκατάθεση του έχοντος την επιμέλεια, όπως προκύπτει από την αίτηση που έχει υποβληθεί.

Η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται μόνο με την γραμματεία της κατασκήνωσης από 08.00 – 22.00. ΤΗΛ: (22920 69710 – 11). Στην κατασκήνωση είναι εγκατεστημένα καρτοτηλέφωνα, από τα οποία τις ώρες 11.00 – 12.00 και 17.30 -19.30, όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να επικοινωνούν με τους οικείους τους. Για το λόγο αυτό, χρήσιμο είναι οι κατασκηνωτές να είναι εφοδιασμένοι με τηλεκάρτες.

 

 1. Χρήσιμες πληροφορίες: Για την άνετη παραμονή του το παιδί σας χρειάζεται, εκτός από το ρουχισμό της επιλογής του: αθλητικά κοντομάνικα και σορτσάκια, 2 ζεύγη αθλητικά παπούτσια, φούτερ ή πουλόβερ, πολλές κάλτσες και εσώρουχα, ένα μακρύ παντελόνι, πιζάμες ή νυχτικό, μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτες προσώπου και ποδιών, πετσέτα μπάνιου ή μπουρνούζι, σάκο για τα άπλυτα και το βιβλιάριο υγειονομικής περίθαλψης του παιδιού .

Επίσης ένα τσαντάκι που θα περιέχει: οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, χτένα, φθειροσαμπουάν, σαμπουάν, σαπούνι μέσα σε θήκη, σφουγγάρι μπάνιου, αντηλιακό. Για την ευκολία των παιδιών καλό θα είναι , όλα τα παραπάνω είδη να αναγράφουν το όνομά τους.

   ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν χρειάζονται μαξιλάρια, κουβέρτες, και σεντόνια. Τα είδη αυτά χορηγούνται από την κατασκήνωση.

ü    Προαιρετικά: μουσικά όργανα, εργαλεία ζωγραφικής, βιβλία μορφωτικού περιεχομένου.

 • Απαγορεύονται: μαχαίρια, σουγιάδες, ψαλίδια, περιοδικά και   βιβλία ακατάλληλα για ανηλίκους, ακόμα δεν ενδείκνυται να φέρουν μαζί τους μεγάλα χρηματικά ποσά, είδη αξίας, και ηλεκτρονικά παιχνίδια (π.χ. PSP κλπ).
 • Για την ομαλή λειτουργία της κατασκήνωσης, δεν επιτρέπεται η χρήση κινητών τηλεφώνων από τους κατασκηνωτές .

 

 1. Όσοι από τους κατασκηνωτές για λόγους υγείας, με σύμφωνη γνώμη του γιατρού της κατασκήνωσης δεν επιτρέπεται να παραμείνουν άλλο στην κατασκήνωση, ή όσοι για λόγους κακής συμπεριφοράς δημιουργούν προβλήματα, με πρόταση του Αρχηγού θα παραλαμβάνονται από τους γονείς τους, αφού ειδοποιηθούν από τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης.
 2. Την ευθύνη λειτουργίας της κατασκήνωσης, έχει η Διοικούσα Επιτροπή. Η Διοικούσα Επιτροπή κατά το χρονικό διάστημα φιλοξενίας των παιδιών, διαμένει επί 24ώρου βάσεως εντός του χώρου της κατασκήνωσης.
 3. Σας επισυνάπτονται η αίτηση συμμετοχής και η βεβαίωση του γιατρού.
 4. Η παραλαβή των δικαιολογητικών θα γίνεται από γραφείο του συλλόγου μέχρι

Την Τετάρτη 7 Μαϊου 2014.

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s