Να σταματήσει τώρα η δίωξη του Προέδρου του Συλλόγου της ΕΛΣΤΑΤ

fl2

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την αυταρχική και αντιδημοκρατική ενέργεια του Προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, ο οποίος κάλεσε σε απολογία για «αναξιοπρεπή, ανάρμοστη και ανάξια για υπάλληλο συμπεριφορά εντός υπηρεσίας» σύμφωνα με τον ν. 4057/2012 τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλου Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, Νίκο Κλουβάτο.

Οι κατηγορίες που αποδίδονται στο συνάδελφο Ν. Κλουβάτο συνδέονται με την άσκηση των συνδικαλιστικών του καθηκόντων κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου του Ελληνικού Στατιστικού Συστήματος.

Ο συμβολισμός και το μήνυμα προς τους εργαζόμενους του εγκαλούμενου από την Ελληνική Δικαιοσύνη, κ. Γεωργίου είναι σαφής: Η όποια προσπάθεια τήρησης αξιοπρεπούς, άξιας και αρμόζουσας για συνδικαλιστή και υπάλληλο συμπεριφοράς, θα τιμωρείται. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να σκύβουν το κεφάλι, διαφορετικά τους περιμένουν οι «νόμιμες κυρώσεις»

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί την ανάκληση του εγγράφου με το οποίο καλείται σε απολογία ο συνάδελφος Ν. Κλουβάτος και τη λήξη οποιασδήποτε δίωξης εναντίον του.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s