ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ GENERALI

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος σας ενημερώνει ότι το ομαδικό συμβόλαιο υγείας που διατηρούμε στην GENERALI HELLAS AE έχει ανανεωθεί και ισχύει από 5/4/2016 ως 4/4/2017.

 κατάλογος

Όσοι από τους συναδέλφους δεν συμμετέχουν στην ασφάλεια και θέλουν να εγγραφούν για την νέα περίοδο ή θέλουν να προσθέσουν προστατευόμενα μέλη τους, έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν και να εγγράψουν με τους νέους όρους που ισχύουν, αρκεί να συμπληρώσουν ένα απογραφικό δελτίο που θα παραλάβουν από το γραφείο του Πανελληνίου συλλόγου και θα το καταθέσουν μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

 

Οι συνάδελφοι που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμούν να διακόψουν την ασφάλισή των ιδίων ή προστατευόμενων μελών τους, πρέπει να συμπληρώσουν μια υπεύθυνη δήλωση «διαγραφής από το ομαδικό συμβόλαιο» και να την καταθέσουν μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στην ομαδική ασφάλιση από το προηγούμενο έτος που δεν θα προβούν σε διαγραφή, συνεχίζουν την ασφάλισή τους στο ομαδικό συμβόλαιο από 5 Απριλίου 2016 ως 4 Απριλίου 2017.

 

Σας ενημερώσουμε επίσης για τις αλλαγές που προκύπτουν στα ασφάλιστρα που είναι οι εξής:

 

  1. Τον Σεπτέμβριο 2015 με νόμο αυξήθηκε ο ΦΠΑ από 10% σε 15%, που είχε σαν συνέπεια  τα ασφάλιστρα να αυξηθούν όπως αποτυπώνεται στον παρακάτω πίνακα. Η παρακράτηση της αύξησης μηνιαίως δεν πραγματοποιήθηκε για διαδικαστικούς λόγους, όπως οι αλλαγές στις πάγιες εντολές του καθενός μας και οι       διαφορές θα εισπραχθούν από τους ασφαλισμένους, εφ’ άπαξ.
  2. Στην ανανέωση του συμβολαίου μας από 5/4/2016 προκύπτει αύξηση των ασφαλίστρων       δύο ευρώ στο άμεσο ασφαλισμένο μέλος.

 

 

Έτσι τα μηνιαία ασφάλιστρα διαμορφώνονται ως εξής:

 

 

Από         ΦΠΑ Σεπτέμβριο 2015       νέο συμβόλαιο 4/ 2016

1 μέλος                 35.00                    36.00                               38.00

2 μέλη                  64.00                    66.00                               68.00

3 μέλη και πάνω   87.00                    90,50                               92,50

 

Η πληρωμή των ασφαλίστρων θα εξακολουθήσει να γίνεται προς το παρόν με τον ίδιο τρόπο και οι διαφορές που προέκυψαν θα εισπραχτούν από τον σύλλογο με απόδειξη, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τρόπος πληρωμής τους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιήσετε κάποια αλλαγή στις πάγιες εντολές που έχετε κάνει στις τράπεζες μέχρι νεότερη ενημέρωση από τον Πανελλήνιο σύλλογο.

 

Η παρακράτηση από την τράπεζα ή από τον συνεταιρισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2016 θα αφορά την εξόφληση ασφαλίστρων Απριλίου 2016.

 

 

Επειδή μέσα στον Απρίλιο πρέπει να οριστικοποιήσουμε το μητρώο της νέας ασφαλιστικής περιόδου από 5/4/2016 ως 4/4/2017 και να γίνει η εκκαθάριση των οικονομικών εκκρεμοτήτων μας προς την εταιρεία, για άλλη μια φορά επισημαίνουμε την ανάγκη εξόφλησης όλων των οφειλών που προέκυψαν μέχρι τον Μάρτιο 2016 δηλαδή, ανεξόφλητα ασφάλιστρα και τον ΦΠΑ από Σεπτέμβριο 2015 ως Μάρτιο 2016 ( 7 μήνες) .


 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s