Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Εθελοντών Αιμοδοτών

logo_EMA_EKEA_GR_RGB

Αγαπητοί εθελοντές αιμοδότες,

Προκειμένου ο σύλλογός σας να ενταχθεί στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου, η οποία περιγράφεται στο εγχειρίδιο εγγραφής (https://service.bdr.gr/assets/documents/manual-bdamanager-el.pdf).

Για αυτό το λόγο θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε ένα διαχειριστή για το Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του έργου, ο οποίος θα έχει την αρμοδιότητα να τηρεί στο σύστημα επικαιροποιημένες τις πληροφορίες του συλλόγου σας (τηλέφωνα επικοινωνίας, email, συνεργαζόμενες υπηρεσίες αιμοδοσίας, κλπ) και να χειρίζεται τα εργαλεία του συστήματος που θα δημιουργηθούν.

Οι εγγραφές των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (ΕΜΑ) πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στη διαδικτυακή εφαρμογή πού διατίθεται στον σύνδεσμο https://service.bdr.gr/.

Η δημιουργία του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών πραγματοποιείται από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), φορέα του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), φορέα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί βρίσκεται το Εγχειρίδιο Εγγραφής : https://service.bdr.gr/assets/documents/manual-bdamanager-el.pdf

Με εκτίμηση,
Γραφείο Αρωγής Χρηστών
Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών
Υ.Γ. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Αρωγής Χρηστών στο τηλέφωνο 215-2157865 (Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00),στο φαξ 215-2157857 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση helpdesk@bdr.gr.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s